Agito som leverandør

Som kunde hos Agito vil du få tilgang på store databaser med kompetente og erfarne helsepersonell som er interessert i å arbeide på ulike steder i Norden for kortere og lengre perioder.

 
image

Leverandør til helseforetakene

Vi er ett av få selskaper som har gjennomgått en kvalifiseringsprosess og er i dag leverandør av helsepersonell til Helseforetak og sykehus i hele Norge. 

image

Bestilling etter behov

Som kunde av oss får dere en dedikert kontaktperson som arbeider ut fra deres kravspesifikasjon og fører aktiv dialog med dere for å finne passende personell. Vi prioriterer høy tilgjengelighet og service mot deg som kunde. På kvelder og i helger har vi vakttelefon.

 

kontakt oss
    

Kvalitetspolicy og ISO-sertifisering

Gjennom effektiv og treffsikker utvelgelse av ressurser og kompetanse med dine korte- og langsiktige behov, bidrar vi med å øke tilgjengeligheten innen den Nordiske helse- og omsorgsgsektoren, slik at flere pasienter får en bedre behandling. 

For å sikre at vårt bidrag innehar høy kvalitet og fortløpende forbedringsarbeid arbeider vi kontinuerlig med følgende målsettinger: 

image

ISO 9001:2015

 För att kunna leva upp till våra konsulter, kunder och kandidatförväntningar arbetar vi systematiskt med kvalitet och kontinuerliga förbättringar. Agito är ISO-certifierad enligt International Standard for Quality Management, ISO 9001: 2015


Revidert arbeidsgiver

Agito er godkjent Revidert Arbeidsgiver. Dette bekrefter vårt fokus på vårt arbeidsgiveransvar for våre utleide medarbeidere. En bemanningsbedrift som har oppnådd RA-bevis, er en bedrift som er blitt revidert på lovligheten av sentrale rutiner og arbeidsgiverpraksis. Målet for bemanningsbedriften er å være en best mulig arbeidsgiver og derigjennom være en kvalitetsleverandør av personell til sine kunder. Revidert Arbeidsgiver dokumenterer bemanningsbedriftens profesjonalitet som arbeidsgiver. For mer informasjon se www.revidertarbeidsgiver.no.